Volledig scherm
Isa schreef een boek over de overgang. © ANP Kippa

Isa Hoes poedelnaakt op boekenkaft en Lieke krijgt les van Oprah

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het op 26 oktober 2016 geboren zoontje van zanger André Hazes en zijn vriendin Monique heeft vandaag zijn eerste stapjes in de peuterspeelzaal gezet. Monique legde vast hoe Andreas 'André' Martinus Hazes nieuwsgierig om zich heen keek en een roze loopwagentje in de vorm van een varkentje uitkoos om mee te spelen. 

Naar schooltje toe

Een foto die is geplaatst door null (@moniquenoell) op

Isabella, de zesjarige dochter van presentatrice Nicolette Kluijver, is op zoek naar een nieuw dierenvriendje, en wel in de vorm van een kuikentje. Ze stopte twee eieren in haar warme laarsjes. Broeden maar!

Isa wil een kuikentje... 🐥#broedenmaar #ishetalpasen

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Politiewoordvoerster Ellie Lust is een waar kijkcijferkanon op de dinsdagavond met haar eigen show Ellie op Patrouille. Vanavond is te zien hoe ze in Albanië meeloopt met een politieteam dat bivakmutsen draagt.

Vanavond aflevering 3! #EllieopPatrouille #Albanië #NPO1 om 21.25 uur. Leuk als jullie weer kijken! 👍

Een foto die is geplaatst door null (@lustellie) op

Zanger Charly Luske is na een paar dagen verlost van het gips dat om zijn arm zat nadat hij tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk de banden in zijn onderarm scheurde. De blauwe plekken matchen met zijn tattoo, concludeert hij als een boer met kiespijn.

Rick Brandsteder, de zoon van Ron Brandsteder, heeft een nieuw klusje te pakken. Vandaag figureerde de Temptation Island-presentator in een videoclip van volkszanger Frans Duijts. Het werd een soort Debiteuren Crediteuren meets The Office.

Rol in de nieuwe videoclip van @fduijts 🤙🏻 Genieten geblazen! #debiteurencrediteuren meets #theoffice

Een foto die is geplaatst door null (@rick_brandsteder) op

Kersverse mama Airen Mylene is zielsgelukkig met haar pasgeboren zoontje Bodhi in haar armen. ,,We genieten van elkaar'', vertrouwt ze haar fans vanuit bed toe.

Oelala! De cover van het nieuwe boek dat Isa Hoes samen met haar goede vriendin Medina Schuurman schreef, is onthuld. In Te lijf halen de twee de overgang uit de taboesfeer, en dat doen ze onder meer door zich poedelnaakt te laten fotograferen.

Douwe Bob is één van de vele Nederlanders die zich graag uitslooft in de sportschool. De The Voice Kids-coach raakt aardig in vorm, vindt hij zelf.

AAAAAAARRGGHH!!!! #gettinginshape #kopsgym👊 @jeroenweerdenburg

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

Een geluksmomentje voor topfotograaf William Rutten: tijdens een hongerklop stuitte hij op een gigantische taart. Daar is hij wel even zoet mee.

Lieke van Lexmond had gisteren in Londen het genoegen een van haar grootste helden te ontmoeten. Talkshowkoningin Oprah wilde best wel even op de foto en deelde met Lieke haar 'fantastische energie' en een aantal levenslessen.

 1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
  UPDATE

  Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

  Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (15%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (3%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
4297 stemmen