Volledig scherm
© ANP Kippa

Jaap Reesema gaat in de sneeuw op zijn knieën voor Kim

Kim Kötter (35) en Jaap Reesema (33) gaan trouwen. De zanger vroeg de voormalig Miss Universe onlangs ten huwelijk tijdens een wintersportvakantie in Kitzbühel in Oostenrijk.

Jaap had zijn grote liefde voor zijn huwelijksaanzoek meegenomen voor een ritje met een slee voortgetrokken door zwarte paarden. ,,De zon ging onder.. het was volle maan.. zoveel sneeuw, zoveel lichtjes, door het prachtige bos, Disney is er niets bij.. ik moest na een klein uurtje uitstappen en daar stond een groot hart verstopt op een veld midden in het bos van fakkels en heel veel rozenblaadjes met een prachtige poster met mooie momenten van ons samen'', schrijft de aanstaande bruid op Instagram.

,,Ik kon niet stoppen met huilen.. hij zei de allerliefste woorden en daar ging hij op zijn knieën.. mijn aanstaande man", aldus Kim, die al eens deelnam aan Say Yes To The Dress van TLC. 

Het stel heeft al jaren trouwplannen. Ze stelden een bruiloft eerder uit vanwege de komst van hun zoontje Muck. Inmiddels is Kim opnieuw in verwachting en opnieuw van een jongetje.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6006 stemmen