Volledig scherm
Jaïr Ferwerda © ANP

Jaïr Ferwerda zoekt goed gezelschap in nieuw programma

Jaïr Ferwerda (42) gaat solo. De politiek verslaggever van de talkshow Jinek voelt vanaf volgende maand succesvolle en ondernemende Nederlanders aan de tand in het tv-programma Jaïr in goed gezelschap. Dat maakte KRO-NCRV vandaag bekend.

Jaïr laat zich volgens de omroep ‘onderdompelen in de zakelijke wereld en de privélevens van de ondernemende succesrijken‘. In iedere aflevering gaat hij op pad met twee ondernemers. Ook bezoekt hij een exclusief feest of evenement, waar hij de actualiteit van de week doorneemt.

Onder anderen vastgoedtycoon Cor van Zadelhoff, kunstenaar Joseph Klibansky, voetbalmakelaar Rob Jansen en pakkenkoning Fokke de Jong bezorgen Jaïr goed gezelschap. Ferwerda's programma is vanaf vrijdag 7 juni om 22.30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6447 stemmen