Volledig scherm
Jan de Hoop. © ANP archief

Jan de Hoop stopt ochtendshow wegens ‘noodsituatie’

Jan de Hoop heeft vanmorgen zijn radioshow onverwacht moeten stoppen wegens een 'noodsituatie’. De presentator wilde zo snel mogelijk thuis zijn omdat het niet goed ging met zijn echtgenoot Coen Lievaart.

,,Daar ga ik naartoe, dat is nog belangrijker dan de radio. Veel belangrijker zelfs dan de radio”, legde hij aan zijn luisteraars in zijn ochtendshow op Omroep Gelderland uit. 

Inmiddels gaat het weer goed met Coen, zo laat De Hoop weten aan De Telegraaf. ,,Het bleek gelukkig heel erg mee te vallen", vertelt hij. Coen had last van een hoge bloeddruk, maar inmiddels is dat weer onder controle.

Betrokken luisteraars van De Hoop wensen hem en Coen veel sterkte. 'Hoe gaat het nu met hem? Beterschap!', schrijft iemand op Twitter.

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.