👖

2,543 Likes, 54 Comments - Jan Kooijman (@jankooijmagram) on Instagram: "👖"

Jan Kooijman scheurt uit jeans tijdens dans in Oekraïne

Acteur-presentator Jan Kooijman (35) is tijdens de opnames van een nieuwe reeks van het tv-programma Dance Around The World tot twee keer toe uit zijn spijkerbroek gescheurd. Kooijman reist momenteel door Oekraïne om zich samen met de Belgische danser en choreograaf Ish Ait Hamou (29) te verdiepen in de danscultuur aldaar.

Jan Kooijman zette vandaag op Instagram een foto en filmpje van één van de jeans-incidenten. Het kiekje toont de enorme scheur in het zitvlak van de grijsblauwe pantalon. Het filmpje laat zien hoe de voormalige Scapino-danser en ex-soapie in een winkel een nieuw exemplaar aanschaft en met winkelpersoneel worstelt om de anti-diefstalbeveiligingen uit de broek te krijgen. Dat laatste lukt, maar Jan, die terloops nog even reclame maakt voor zijn sokkenmerk, wordt per ongeluk wel geprikt met een vlijmscherp pinnetje.

De volgers van Jan op sociale media lachen zich rot om de beelden. Menigeen vraagt zich af hoe het toch kan dat hij uit zo'n best stevige spijkerbroek kan scheuren. Weer anderen raken niet uitgepraat over met name de foto waarop de scheur te zien is. ,,Gelukkig draag je nog een onderbroek'', stelt iemand opgelucht vast. Jan reageert zelf ook nog op alle ophef. ,,Jullie zijn jaloers op mijn gespierde kontje...''. 

In Dance Around The World, een cultureel reisprogramma van de KRO-NCRV, onderzoeken Kooijman en de Vlaamse hiphopdanser dansen in allerlei landen. Dit met de gedachte dat dans verschillende culturen kan verbinden. In Oekraïne vertelden Jan en Ish in een tv-show over hun programma. Ze probeerden er voor de draaiende camera's ook nog even een best ingewikkelde danspose uit. ,,Lastig'', aldus Ish.

Scheur #injebroekje NUMERO 2 😏🍑 #thuglife #DanceAroundTheWorld #nieuwegarderobenodig

4,167 Likes, 121 Comments - Jan Kooijman (@jankooijmagram) on Instagram: "Scheur #injebroekje NUMERO 2 😏🍑 #thuglife #DanceAroundTheWorld #nieuwegarderobenodig"

#thuglife

4,308 Likes, 22 Comments - Jan Kooijman (@jankooijmagram) on Instagram: "#thuglife"

Instagram post by Ish Ait hamou * Mar 23, 2017 at 7:40am UTC

450 Likes, 3 Comments - Ish Ait hamou (@ishquote) on Instagram: "Yup dit hebben we dan ook weer gedaan. Ochtendshow in Ukraine om te praten over ons programma..."

Volledig scherm
© ANP/EXTRA

Let me tell you this.... This sh** is killing me!! Episode 2 Dance Around The World : Ukraine #Datw

995 Likes, 8 Comments - Ish Ait hamou (@ishquote) on Instagram: "Let me tell you this.... This sh** is killing me!! Episode 2 Dance Around The World : Ukraine #Datw"

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (54%)
  • Daar snap ik niets van (46%)
10294 stemmen