Volledig scherm
© BNN

Jan likt aan bloemetjes en kritiek boeit Gerard Joling niet

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Amanda Balk viert vakantie op het Griekse Mykonos en een paar kiekjes van haar strand-outfit mogen natuurlijk niet ontbreken. Gehuld in een witte japon met bijbehorende bikini poseert ze op een - geheel toevallig - witte trap.

✨☀️✨

Een foto die is geplaatst door null (@amandabalk) op

Barbie heeft zich vandaag weer vermaakt tussen de kledingrekken. De blondine is op pad gegaan met haar moeder om te shoppen en laat weten dat het een gezellige dag was. 'Nu lekker thuis op mijn kleine meid wachten', schrijft ze bij het kiekje.

Net wezen shoppe met mama was gezellig nu lekker thuis op me kleine meid wachte ♥️ !

Een foto die is geplaatst door null (@samanthaenfriends) op

Een drankje en verleidelijke blik: Zoey Ivory weet hoe ze moet flirten als ze haar liefje in dezelfde ruimte ziet. Dat deelt ze fijntjes met haar volgers op Instagram.

When you’re flirting with bae from across the room 😏🍓

Een foto die is geplaatst door null (@zoeyivory) op

Gerard Joling mocht zich gisteren buigen over het Songfestival en zijn mening erop loslaten. Er kwamen veel positieve reacties binnen, maar ook wat negatieve. Laat de zanger nu net op het strand zijn en ook nog eens in de buurt van een rode boei. ,,Het boeit mij niet'', doelt hij op kritiek van de kijkers.

Lekker nog even een dagje strand ☀️#gerardjoling

Een foto die is geplaatst door null (@gerard_joling) op

De Posjes  zijn vanavond weer op tv te bewonderen en naar eigen zeggen wordt het een hilarische aflevering. 'Wij hebben als gezin nog nooit zo hard gelachen', promoten ze hun realityserie. Ze beloven de kijkers zelfs tranen over hun wangen. 

Krullen, geen make-up en een serieuze blik: Doutzen Kroes gaat vandaag voor naturel. Neerlands trots plaatst slechts een bloemetje bij de foto, maar haar fans reageren heel wat enthousiaster. 'Waarom ben je zo mooi?', vraagt iemand zich af.

🌼

Een foto die is geplaatst door null (@doutzen) op

Het ziet er wellicht wat vreemd uit, maar Jan Versteegh doet het toch echt: bloemetjes op zijn gezicht plakken. De presentator laat gekscherend weten bloemenmeisje te zijn geworden. 'Staat je goed', grapt een volger.

Bloemenmeisje geworden!

Een foto die is geplaatst door null (@jan_versteegh) op

Het Filmfestival in Cannes trekt de nodige sterren aan. Ook Romee Strijd was van de partij. Gehuld in een lichtblauwe jurk én met een zwoele blik poseert ze voor de camera. Het kiekje deelt ze zelf ook nog even op Instagram.

💎💎.. #deGRISOGONO #deGRISOGONOinCannes

Een foto die is geplaatst door null (@romeestrijd) op

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (61%)
  • Daar snap ik niets van (39%)
5454 stemmen