Volledig scherm
Robert Jensen (l) en Jan Paparazzi (r) © ANP Kippa

Jan Paparazzi getroffen door hartstilstand

Jan Paparazzi (55) is in augustus getroffen door een hartaanval en raakte daardoor in coma. De radio-dj doet op Facebook uitgebreid zijn verhaal over de heftige periode. ,,Nooit eerder heb ik een signaal ontvangen dat er iets met mijn hart niet in orde zou zijn, dus dit kwam volkomen onverwacht'', aldus Jan.

Dankzij zijn vrouw Sandy en de hulpdiensten die snel ter plaatse waren, is Jan naar eigen zeggen nog in leven. ,,Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ik ruim anderhalve dag in coma heb gelegen... Na veel onderzoeken en behandelingen mocht ik een paar dagen geleden gelukkig weer naar huis'', zo laat hij weten. ,,Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik volgens artsen bij de slechts 3 procent (!) van de mensen hoor die er na zo'n zwaar infarct en hartstilstand zonder schade uitkom!''

Jan Zwart, de echte naam van de dj, moet nu vooral rust nemen. Hij krijgt medicijnen om te herstellen van de hartaanval en neemt deel aan een revalidatieprogramma. Zwart is dankbaar en onder de indruk van alle kaarten die hij heeft gekregen, maar benadrukt dat hij en zijn vrouw samen willen bijkomen van de ingrijpende gebeurtenis.

 ,,Zodra er meer nieuws is zal ik dat melden. Ik hoop uiteraard zo snel mogelijk weer op NPO Sterren NL Radio mijn radioshows te presenteren en mijn eerste plaat zal René Schuurmans zijn met Ik Ben Blij Dat Ik Leef! Want zo is het wel!''

Jensen

Zwart, die de naam Paparazzi kreeg door zijn verschijning als co-host in JENSEN!, was van 2002 tot 2007 op RTL5 te zien. Het programma maakte onlangs bekend mogelijk terug te keren met de nieuwe RTL-talkshow Jensen Live!

Mediabedrijf Fabiola, dat het programma produceert, zocht eerder publiek voor een op zondag 8 juli op te nemen testaflevering. Wanneer en of het nieuwe live-programma van Robert Jensen op de buis komt, is nog onduidelijk. Dat hangt af van de resultaten van de proefaflevering.