Omroep Max-baas Jan Slagter.
Volledig scherm
Omroep Max-baas Jan Slagter. © ANP Kippa

Jan Slagter vindt bedrijven die VI boycotten ‘geen knip voor de neus waard’

Jan Slagter vindt de bedrijven die zich hebben gedistantieerd van Veronica Inside na de uitspraken van Johan Derksen ‘geen knip voor de neus waard’. Dat schrijft de Omroep MAX-baas vandaag in een venijnig bericht op Twitter. ‘Wat een vertoning’, uit hij zijn frustratie.

  1. Hoofdsponsors Veronica Inside distantiëren zich van uitspraken Johan Derksen

    Hoofdspon­sors Veronica Inside distantië­ren zich van uitspraken Johan Derksen

    Naar aanleiding van het rumoer rond Veronica Inside laten sponsors van het voetbalprogramma TOTO en Bavaria aan deze site weten zich te distantiëren van de uitspraken die Johan Derksen deed in de uitzending van afgelopen maandag. De bedrijven merken hierbij aan dat zij niet over de inhoud van het programma gaan. In de gewraakte uitzending stelden de heren dat het wel meeviel met het racisme in Nederland. Derksen maakte onder meer een vermeend racistische grap.
  2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.