Volledig scherm
Jan Versteegh © ANP Kippa

Jan sluit dochter en kat op in doos, Tim went aan leven als vader

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het leek Jan Versteegh leuk om zijn dochtertje en kat in een doos op te sluiten. De overeenkomst tussen die twee? ‘Ze worden helemaal leip!’

Nog even en Tim Douwsma mag zijn eerste spruit verwelkomen. Deze keer dus geen microfoon in zijn handen, maar een pak pampers. ‘Welkom nieuw leven!’

Jim Bakkum trok in 2002 de stoute schoenen aan. Niet wetende dat zijn leven daarna volledig zou veranderen. 

Wie zegt dat mannen niet kunnen multitasken? Douwe Bob bewijst het tegendeel: de zanger kan zonnen én tegelijk bier drinken.

Doutzen weet de harten van haar fans vandaag weer sneller te laten kloppen. De blondine deelt een sexy kiekje waarop ze, gehuld in lingerie en met hoge, geveterde laarzen aan haar voeten, de camera inkijkt.

Het heeft even geduurd, maar vanavond doet Dotan exclusief zijn verhaal aan Johnny de Mol in Waar is de Mol?. Niet alleen doet de zanger details over zijn trollenleger uit de doeken, ook komt zijn liefdesleven aan bod. Dat is te zien in een teaser die Dotan op Instagram deelt.

Een liefdevol begin van de week van Yolanthe Cabau. Ze heeft een kleine ode voor haar moeder in petto.

Hoe gaat het met Douwe Bob? Van het gezicht van de zanger is het in ieder geval niet af te lezen.

Kae, het dochtertje van voormalig tophockeyster Naomi van As en schaatskampioen Sven Kramer heeft een flinke haardos.

De eerste aflevering van Expeditie Robinson zit erop. Radiopersoonlijkheid Fien Vermeulen blikt terug met een foto van zichzelf als ‘dwerg met vuur'. 

Happy Birthday! Zangeres Ruth Jacott blaast vandaag 59 kaarsjes uit. Al zullen die kaarsjes niet echt branden in dit watertafereel dat ze deelt op Instagram.

Een eerste keer vliegen met een kleintje, dat betekent volgens actrice Kimberley Klaver vooral bidden dat zoontje Julius niet de hele boel bij elkaar gaat huilen.

Wat doet actrice Jennifer Hoffman nou? Een bikini-spiegelfoto? Daar heeft ze een goede reden voor. Ze draagt namelijk een bikini gemaakt van afval.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’