Volledig scherm
© ANP Kippa

Jan Smit haalt Vlaamse tv-hit 'Sorry voor alles' naar ons land

Jan Smit gaat voor AVROTROS de Nederlandse versie presenteren van het bij onze zuiderburen razend populaire programma Sorry voor alles. Hij gaat nietsvermoedende mensen een maand lang in het ootje nemen om ze vervolgens in een tv-studio met de beelden van de grappen te confronteren. 

In Vlaanderen is de tv-show met de verborgen camera al een groot succes. Het Vlaamse programma dingt dit jaar zelfs mee naar een International Emmy Award.
In Sorry voor alles wordt iemand een maand lang gevolgd met een verborgen camera en in bizarre situaties gebracht, zonder dat hij of zij er zelf iets van af weet. Vrienden en familie zitten allemaal in het complot. Zo kan iemand een hoofdrol spelen in de nieuwe videoclip van Wolter Kroes zonder dat zelf te beseffen. Of iemands interieur blijkt onderdeel te zijn van een expositie in het Groninger Museum.

Aan het einde van de maand wordt de kandidaat naar de studio gelokt. Presentator Jan Smit zegt daar 'sorry voor alles' en maakt het goed met persoonlijke prijzen in een vragenspel van vier rondes en een finale die helemaal in het teken staat van de grappen die met het slachtoffer zijn uitgehaald. Sorry voor alles is vanaf zaterdag 11 november (20.30 uur) zes weken lang te zien op NPO 1.