Volledig scherm
© Instagram

Jandino Asporaat 'herprogrammeert' mindset en showt killertorso

De uren die cabaretier Jandino Asporaat zwoegt in de sportschool werpen zijn vruchten af. Een maand nadat hij aankondigde serieus aan een strak lichaam te gaan werken, is hij trots op de stappen die hij maakt. ,,Dit is niet om te laten zien hoe blij ik ben met mijn konijntje'', concludeert de 37-jarige stand-upcomedian bij een foto waarop hij zijn torso showt.

Asporaat is naar zeggen bezig om zijn mindset totaal om te gooien. ,,Mijn doel is niet om rijk te zijn, maar een rijk leven te leiden. Je hebt namelijk geen geld nodig om een rijk leven te hebben'', klinkt het ietwat filosofisch. De comedian van Curaçaose afkomst geniet van de kleine dingen. ,,Dromen, maar vooral, hoe jij je voelt en denk over jezelf. Als het beeld die je van jezelf hebt positief is, is dat al rijkdom. Zo niet? Herprogrammeer het. Je hebt de macht om dat te bepalen. Waarom?? Het is jouw freaking leven. Niet van iemand anders. Dus jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk.''

Asporaat houdt zijn fans sinds een maand op de hoogte van zijn ontwikkelingen. Ook zijn collega en goede vriend Roue Verveer en latin-zanger Rolf Sanchez gaan de strijd met de kilo's aan. ,,Het stopt niet hier! Dit is nog maar het begin!'', aldus Verveer.

Asporaat kondigde in januari zijn laatste solovoorstellingen aan. Hij wil zich richten op andere projecten, waaronder zijn typetje Judeska.

Quote

Het is jouw freaking leven

Jandino
Volledig scherm
Roue Verveer
  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.