Je haalt ze zo door elkaar: Cindy Crawford (50) en dochter Kaia (15)

foto'sZe lijken als twee druppels water op elkaar, maar schelen toch echt 35 jaar: voormalig supermodel Cindy Crawford (50) en haar dochter Kaia Gerber (15). De mini-Cindy wacht net zo'n succesvolle carrière als haar moeder. Zes voorbeelden waarbij we twee keer met onze ogen moeten knipperen om de verschillen te vinden.

Redheads

Net zoals haar mama tekende de piepjonge Kaia onlangs haar eerste grote contract voor een cosmeticamerk. Kaia wordt volgend jaar het nieuwe gezicht van Marc Jacobs Beauty, haar moeder stond onder meer model voor het grote Revlon. Voor de duidelijkheid: links redhead beauty Kaia, rechts haar moeder voor de wijnkleur 'wild berries'.

Volledig scherm
© Marc Jacobs/ Revlon

Gitzwart

Little black dress (LBD)? Check. Zwarte stiletto's met dunne bandjes? Check. Golvend haar? Check. De dames werden in september in New York in matchende outfits gespot tijdens, hoe kan het ook anders, een fashionshow.

Volledig scherm
© AFP

Vogue

,,Ik krijg serieus geen lucht meer'', riep Kaia uit toen het aprilnummer van de Franse Vogue uitkwam. Moeder- en dochterlief knalden van de cover van het modetijdschrift af met beiden een zwart leren jasje aan. 'De miracleuze glans van moeder en dochter', kondigde Vogue hun shoot groots aan op de omslag.

Hallo rode lippen

Om de 50ste verjaardag van haar 'mommy dearest' te vieren, deelde Kaia in februari een foto van Cindy uit de oude doos. Haar rood gestifte lippen zijn niet te missen. Kaia erfde haar moeders mond en knipoogt regelmatig naar haar 900.000 instagramvolgers op zwoele kiekjes.

Verwendagje

Cindy houdt er van haar tiener in de watten te leggen. De twee houden regelmatig een girls day, waarbij ze zich volsmeren met lekkere maskertjes en de nieuwste crèmes. Dat gebeurt in stijl, in een spierwitte duster.

Jumpsuits

Het commerciële bloed kruipt waar het niet gaan kan. La Crawford voegt dikwijls slimme hashtags aan haar instagramfoto's toe die leiden naar bekende Amerikaanse merken. Zo probeerde niet alleen het voormalig topmodel, maar ook Kaia een zwarte jumpsuit van Co and Co. voor in huis uit. En het werkt: het stel is helemaal zen.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.