Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Je hoeft maar vijf minuten te kijken om te weten dat dit de nieuwste flop van SBS 6 is

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

46 reacties

 • Marga Ravelli

  8 maanden geleden
  Ik kijk nooit meer naar programma's met Wendy.
 • J Maasland

  8 maanden geleden
  Ik ben al die BN'ers zo zat! De hele familie de Mol en hun aanhang en dat zijn zo beetje alle BN'ers. Verschijnen allemaal bij elkaar in elkaars programma. I scratch your back you scratch mine. En zo kunnen ze allemaal de huur blijven betalen. Lijkt wel een piramidespel. Ik kan niet wachten tot het in elkaar stort. Ik kijk nog twee programma's te weten LLDL en Media Inside. Heb je afgelopen woensdag Fillimon gekeken 'Ik heb iemand vermoord'? Wat een aanfluiting was dat zeg.
 • E.M. Van den berg

  8 maanden geleden
  sbs 6 moet de oude dure mensen aan het werk zetten met veel nieuwe programma's die 1 voor 1 mislukken ! we zijn die oude vergane glorie zat en ik hoop dat ze eindelijk eens gaan vernieuwen. weg met nep Pattie, Wendy, Gordon en nog wat anderen zoek wat frisse jonge mensen !
 • Anoniem

  8 maanden geleden
  Beste Angela, Dank je voor jouw scherpe analyses van tv-programma's waar ik nooit naar kijk. Het geeft me een bevestiging dat ik niets mis aan programma's die andere mensen misbruiken ter eigener eer en glorie. Ik ben zo'n kijker die selectief kijkt, vooral natuurdocumentaires en slechte voetbalwedstrijden. Dus geen talkshows, geen GTST en geen Talpatrash .. kan ik iedereen aanbevelen. C.Zuurhout
 • Wilma Stehouwer

  8 maanden geleden
  Wendy presenteerde Hart in Aktie of zoiets dergelijks en daar deed mijn neefje aan mee die ook een beperking heeft. Ze oa uit eten, zolang de camera draaide was ze heel geïnteresseerd in hem maar toen die uitgingen zei ze geen boe of bah meer tegen hem en zat alleen maar op haar telefoon. Hij werd er een beetje verdrietig van. Hij noemde haar een nepperd. En terecht.