Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Je zag Bram kijken: Mijn vriendin heeft Lil' Kleine zo weer vrij

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

94 reacties

 • E. Blonk

  2 maanden geleden
  Dit is dan nog in de publiciteit. Meestal is het in stilte. Zo iemand gaat weer terug en krijgt weer klappen. Wanneer het gaat zoals het altijd gaat zijn die klappen er al geweest omdat Jorik vindt dat dat moet om haar te laten weten dat het allemaal haar schuld is en ze er niet mee naar buiten had moeten gaan. Wie haar probeert te helpen loopt zelf risico. Waarna ze weer terug gaat. Je kan lang en kort praten maar dat is wat 99% van de gevallen gebeurt.
 • Guido Schrama

  2 maanden geleden
  Angela wil jij eens aandacht besteden aan Luckytv. Wat een stuitende onzin, te erg om naar te kijken. De kinderen die dit misschien wel leuk vinden liggen al lang in bed op het tijdstip van uitzenden. Wat zou een uitzending maken kosten en wat is dit dan op jaarbasis?? Op NPO worden een aantal programma's die veel mensen willen zien verwijderd!!
 • van Loon

  2 maanden geleden
  Chapeau Angela !!
 • Kruit

  2 maanden geleden
  Het is te gek om los te lopen en datloslopen geldt ook voor Lul eh Lil. Ik hoop van ganse harte dat jeugdzorg hier intensief mee aan de slag gaat. Maar misschien helpt een nog duurder horloge het verdriet weg te nemen bij zijn kleine zoon 🤪
 • Stolk

  2 maanden geleden
  Geweldig hoe Angela keer op keer de vinger op de zere plek legt. Zich opwindt over bepaalde zaken en zo raak schrijft dat er een prijs naar haar zou moeten worden vernoemd. Onafhankelijk, snedig, vilein en altijd met logica onderbouwd. Chapeau!!