Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Je zal maar Thijs Zeeman zijn en over de rug van vier onschuldige kinderen willen scoren

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

60 reacties

 • Peter Zeeman

  2 maanden geleden
  Angela,Angela wat sla je de plank mis. Het is juist goed dat deze misstanden eens gehoord cq getoond worden.Dit gebeurt er dagelijks achter de voordeur. De Raad v Kinderbescherming zou je er alles over kunnen vertellen hoe schrijnend dit is.Helaas is dit in menig huishouden realiteit.Goed om ouders wakker te schudden hoe vreselijk en beschadigend dit is. Grote hulde aan Thijs Zeeman om dit ongecensureerd te belichten en uit te zenden.
 • Ad Schijvenaars

  2 maanden geleden
  Jammer dat Angela maar een kant van dit verhaal ziet. Als Zeeman dit niet had gedaan was waarschijnlijk de verkeerde achter de tralies gekomen. Politie wimpelt zulke zaken af vanwege manuren en tijd. Hulde aan Thijs. Angela gelukkig volgende week geen commentaar.
 • Cosima Wagner

  2 maanden geleden
  Ik ben blij voor de kinderen dat er een interventie in dit gezin heeft plaatsgevonden, dan maar op initiatief van Thijs Zeeman. Als alle andere verantwoordelijke partijen in de samenleving het laten afweten, is een t.v. programma als dat van Zeeman de laatste strohalm.Op termijn zijn de kinderen ome Thijs misschien wel heel dankbaar, want de zaak stond wel zo'n beetje op ontploffen, toch, mevrouw De Jong?? Of is u dat tijdens alle ergernissen niet opgevallen??
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  NPO1 gaat ook al die kant op! BBC en Canvas zijn er gelukkig ook nog. En zonder reclame...heerlijk!
 • Monique Derrez

  2 maanden geleden
  Het is de moeder die wil scoren over de rug van haar kinderen. Wel de juiste beschuldigen graag. Niet doen alsof dit het enige leed is wat we te zien krijgen op tv. Of je moet je ogen ervoor willen sluiten.