Volledig scherm
PREMIUM
© Hans Puik

Jennie Lena: Ik word gelukkig van stofzuigen

Kaf & KorenWekelijks worden we bedolven onder de nieuwe films, boeken, muziek, festivals, dvd’s en games. Tijd om het kaf van het koren te scheiden. Met deze week: singer-songwriter Jennie Lena (40), die met haar nieuwe album To Be Honest een tour doet langs Nederlandse zalen.

Laatst gelezen boek: ,,De ondraaglijke lichtheid van het bestaan van Milan Kundera. Ik ben pas bij hoofdstuk twee, maar heb al zoveel gehuild. Hij heeft zo’n groot waarnemingsvermogen en weet het ontzettend mooi op te schrijven.’’

  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.