Volledig scherm
© ANP Kippa

Jennifer Hoffman stapelverliefd op Canadese Dorian

De Luizenmoeder-actrice Jennifer Hoffman (37) is weer gelukkig in de liefde. De blondine is onlangs gevallen voor de charmes van de Frans-Canadese kok Dorian. Vandaag deelt ze haar eerste liefdeskiekje met de buitenwereld.

Jennifer en Dorian bezochten het Amsterdamse dancefestival The Gardens of Babylon, dat vrijdag plaatsvond op het Westergasterrein. Op hun eerste instagramfoto samen staren ze elkaar glimlachend in de ogen. Fans van Jennifer reageren enthousiast. ,,Goed stel'', schrijft iemand.

Ook een vriendin van Jennifer, actrice Tamara Brinkman, heeft foto's online gezet. Zij spreekt van een magisch festival.

Afhaalmaaltijd

Jennifer leerde haar boomlange vriend enkele maanden geleden kennen in een restaurant waarvan Dorian mede-eigenaar is. Terwijl Jennifer op haar maaltijd wachtte, voerden de twee diepe gesprekken, die ervoor zorgden dat de vonk oversloeg. Dat Dorian niet uit Nederland komt en haar niet als bekende Nederlander ziet, vindt Jennifer fijn, zo liet ze eerder weten.

Jennifer Hoffman was tot 2006 zes jaar lang samen met acteur Daan Schuurmans. Ze verbraken hun verloving toen hij verliefd werd op actrice Bracha van Doesburg, met wie hij inmiddels drie kinderen heeft. In 2012 liet Jennifer los dat ze na de breuk vijf jaar lang alles uit haar vrijgezellenbestaan haalde. ,,Ik was altijd een braaf meisje, dus het voelde goed om eens andere keuzes te maken en met foute mannen uit te gaan'', vertrouwde ze vrouwenblad Viva toe. Kort daarna werd ze 'strontverliefd' op cabaretier Henry van Loon, die ook te zien was in De Luizenmoeder. In december kwam er een einde aan hun romance. Van Loon is nu samen met actrice Jelka van Houten.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
4550 stemmen