Volledig scherm
© EPA

Jennifer Lopez speelt stripper in nieuwe film Hustlers

Latinovamp Jennifer Lopez heeft een nieuwe filmrol te pakken. De 49-jarige zangeres-actrice krijgt een hoofdrol in Hustlers, een waargebeurd verhaal over strippers in New York.

De film is gebaseerd op het artikel The Hustlers at Scores van Jessica Pressler in het New York Magazine, meldt Variety. Daarin beschrijft Pressler hoe een groepje slimme, seniore strippers veel geld wist te verdienen bij zakenmannen van Wall Street. Het verhaal speelt zich af in de nasleep van de financiële crisis.

Lopez is de leider van het groepje strippers. ,,Er is geen andere actrice te vinden die dit personage zo kan neerzetten zoals Jennifer dat kan", vertelt regisseuse Lorene Scarafaria. ,,Ik wist vanaf het begin dat zij perfect zou zijn voor deze rol."
Het is voor J-Lo haar eerste filmrol sinds 2015, toen ze de hoofdrol speelde in Lila & Eve. Onduidelijk is nog hoe bloot JLo zal gaan in de film. 

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’
  2. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoordbriefje overgrootvader

    Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoord­brief­je overgroot­va­der

    Daniel Radcliffe is in tranen uitgebarsten tijdens het lezen van het zelfmoordbriefje van zijn overgrootvader. Het papiertje werd de Harry Potter-acteur voorgeschoteld tijdens het BBC-programma Who Do You Think You Are?, dat de roots van de gasten onderzoekt. Radcliffes overgrootvader kwam een grote roof op zijn juwelenwinkel niet meer te boven, helemaal toen de man werd beschuldigd van het willen oplichten van de verzekering, omdat ,,Joden dat wel vaker doen’’.