Volledig scherm
© ANP Kippa

Jeroen Pauw eerder terug van vakantie om zwangere Jinek

Vanwege de zwangerschap van Eva Jinek kan Jeroen Pauw iets korter van zijn vakantie genieten. Hij keert begint september al terug op de buis met zijn late night-talkshow op NPO 1.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Momenteel is Jeroen Pauw elke werkdag met zijn talkshow te zien om 23.00 uur. Eva Jinek neemt in juni het stokje van hem over, maar zal vanwege haar zwangerschap eerder dan gepland vertrekken. Niet op 21 september, maar op maandag 3 september is Pauw daarom weer terug op zijn plek.

In televisieland heerst de vraag of Jinek niet al eerder met zwangerschapsverlof moet. Het is onbekend wanneer de presentatrice is uitgerekend, maar volgens enkele bronnen moet ze in augustus al hoogzwanger zijn. Omroep KRO-NCRV laat echter weten dat ‘Jinek niet stopt in augustus’. Of dat betekent dat het programma doorgaat met een andere presentator, is niet bekend.

Relatie

Eva Jinek (39) maakte op 12 maart op Instagram bekend dat ze in verwachting is met de tekst dat ze ‘de afgelopen tijd stiekem aan duopresentatie’ had gedaan. Ze heeft twee jaar een relatie met producer Dexter van der Voorn die ze leerde kennen tijdens de opnamen van haar documentaires in de Verenigde Staten. Voordat ze Van der Voorn tegen het lijf liep had ze relaties met achtereenvolgens oud-strafpleiter Bram Moszkowicz en tv-bioloog Freek Vonk. Eva en Freek hadden van 2013 tot 2015 een verhouding.

De journalist-presentatrice vertelde twee jaar geleden nog niet aan kinderen te denken. ,,Zelfs als we nu heel stil zijn, hoor je geen eierstok rammelen'', vertelde ze in een interview met Viva. Op dat moment had ze geen relatie. Wel benadrukte ze kinderen in de toekomst zeker niet uit te sluiten. ,,In alle relaties is het ter sprake gekomen, mijn partners wilden kinderen en ik ook.''

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
17803 stemmen