Rachel Hazes in tranen.
Volledig scherm
Rachel Hazes in tranen. © SBS

Jeroen van der Boom krijgt Rachel Hazes in tranen met emotionele ode

videoJeroen van der Boom heeft Rachel Hazes diep geraakt met een muzikale ode. Dat is te zien in beelden die hij deelt van zijn nieuwe SBS 6-programma Hoge Bomen. Op de melodie van zijn hit Werd de tijd maar teruggedraaid zingt de zanger Hazes toe, terwijl de tranen over haar wangen biggelen.

,,De moeder van zijn kinderen. De liefde van André”, met die woorden zingt Jeroen van der Boom zich het hart van Rachel Hazes binnen. Hij heeft de tekst van zijn eigen hit flink aangepast op het leven van Rachel. Nog voor het refrein heeft ze een zakdoekje nodig om de tranen uit haar ogen te vegen.

In Hoge Bomen praat Jeroen met bekende gasten, daarnaast maakt hij ook toepasselijke liedjes voor ze. Ook zullen er verschillende bekende vrienden langskomen om herinneringen op te halen aan de hoofdgast en nummers te vertolken. Van der Boom zal met Rachel Hazes onder meer praten over haar burn-out, de gecompliceerde relaties met haar kinderen en haar nieuwe liefde Mike.

Rachel was sinds 1991 getrouwd met volkszanger André Hazes, met wie ze samen Roxeanne en André kreeg. Vlak voor zijn overlijden in 2004 woonden de twee niet langer samen. 

Naast Rachel zijn de komende weken Martien Meiland, John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis te gast bij Jeroen. De eerste aflevering is komende zaterdag.