Jeroen van der Boom krijgt een eigen praatprogramma op SBS6.
Volledig scherm
Jeroen van der Boom krijgt een eigen praatprogramma op SBS6. © ANP Kippa

Jeroen van der Boom strikt Sylvie Meis en Rachel Hazes voor praatprogramma

UpdateJeroen van der Boom krijgt een eigen praatprogramma op SBS6. Net als in het legendarische programma In de hoofdrol ontvangt de presentator en zanger per aflevering steeds één bekende gast die hij vervolgens in het zonnetje zet, zo kondigt de zender vandaag aan.

Jeroen praat in Hoge Bomen niet alleen met zijn gasten maar omlijst de show ook met toepasselijke liedjes. Ook komen er verschillende bekende vrienden langs om nummers te vertolken en herinneringen op te halen aan de hoofdgast. Hij heeft zich de afgelopen tijd flink verdiept in zijn nieuwe rol als talkshowhost. ,,Cursussen interviewen, begeleiding van de beste coaches en vooral mezelf opnieuw uitvinden en tegenkomen. Maar dit is wat ik wil op tv. Het roer voor mezelf moest om”, aldus Jeroen. ,,Mijn dank gaat uit vooral naar de bijzondere gasten die we op een andere manier gaan zien en aan de mensen die pal achter me stonden tijdens deze productie.”

De gastenlijst bestaat tot dusver uit Rachel Hazes, John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis. Met Rachel Hazes praat Jeroen onder meer over haar burn-out, haar gecompliceerde relaties met haar kinderen en haar nieuwe liefde. ,,Ook te gast is Martien Meiland die zich van een heel kwetsbare kant laat zien”, laat de zender weten.

Hoge Bomen is vanaf 11 april wekelijks te zien.