Jersey Shore binnenkort definitief terug op de buis

VIDEODe hitserie Jersey Shore keert binnenkort terug bij MTV. De eerste aflevering van de hernieuwde parade van zongebruinde spierbundels en schaarsgeklede dames uit de omgeving van New Jersey is in Nederland op 8 april op de zender te zien.

Vrijwel alle leden van de originele cast keren terug, waaronder de populairste feestbeesten Nicole 'Snooki' LaValle, Mike 'The Situation' Sorrentino en Paul 'Pauly D' DelVecchio. Sammi 'Sweetheart' Giancola is de enige die niet meedoet. Voor de nieuwe serie Jersey Shore Family Vacation zullen ze ditmaal Miami onveilig maken.

Het originele seizoen van realitysoap Jersey Shore stamt uit 2009 en werd binnen de kortste keren een culthit. Het succes van de serie zorgde voor een hoop variaties op het thema in andere programma's als Britse variant Geordie Shore en het Nederlandse Oh Oh Cherso.

Volledig scherm
Jersey Shore © ADN Beeldredactie
  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.