Volledig scherm
Jessica Simpson. © Jessica Simpson. EPA

Jessica Simpson doet in memoires boekje open over liefdesleven en carrière

Jessica Simpson is klaar om een haar nietsverhullende memoires te publiceren in 2020. Het nog titelloze boek beschrijft haar leven als popster, realityster, hoofd van een mode-imperium en moeder.

"Mijn eerste boek komt uit op 4 februari bij Harper Collins”, schrijft de voormalige popster, nu ontwerper, op Instagram. "Ik heb er zo hard aan gewerkt. Ik heb mijn hart geopend op een manier zoals ik het niet eerder heb gedaan en nu kan ik niet wachten om het met de wereld te delen.”

Van haar populaire tv-show Newlyweds, tot haar publieke scheiding van Nick Lachey, haar rollen op het witte doek, haar hits, hoe ze een nieuwe liefde vond, haar kinderen opvoedde, hoe ze haar bedrijf als zakenvrouw leidt, alles komt aan bod. Volgens de beschrijving wordt het een openhartig, inspirerend boek met een uitgebreid kijkje achter de schermen.

De 39-jarige Simpson was van 2002 tot 2006 getrouwd met Lachey, de zanger van de boyband 98 Degrees. Hun relatie was de eerste die als realityshow op MTV werd uitgezonden. Na haar scheiding trouwde Simpson met American Football-speler Eric Johnson. Samen hebben ze drie kinderen.