Volledig scherm
Jessie Jazz Vuijk. © BRUNO PRESS

Jessie Jazz doucht hitte van zich af en Dan in dubio bij WK-finale

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

We beginnen de Showbytes vandaag met speciale Oranje Bytes. Voor Dan Karaty is het een bijzondere dag. De geboren Amerikaan is kind aan huis in Nederland en kan dan ook geen partij kiezen. Hij draagt daarom een gedeelde vlag.

André Hazes deelt een kiekje van de Leeuwinnen en bekent dat hij nu trots op de vrouwen is. ‘Succes vanavond meiden!’

Met een foto van Jill Roord en Daniëlle van de Donk staat Jan Smit stil bij de WK-finale. Jan bedankt de Leeuwinnen op voorhand al voor ‘een geweldig toernooi’.

Voormalig miss Nederland Zoey Ivory is gek op ratten en dan mag ze ook nog naar Ratatouille!

Op vakantie heeft Marieke Elsinga iemand die foto's van haar maakt. Blijkbaar geen professional, want de klik kwam te vroeg.

Jim Bakkum is klaar met de opnames van Onze Jongens en blikt daarop terug met deze zwoele foto.

De stijlstang is kwijt en met de krultang is Fred van Leer vannacht waarschijnlijk in slaap gevallen. Het maakt hem gelukkig helemaal niets uit.

Chantal Janzen kan haar geluk niet op. Zoontje Bobby heeft voor het eerst in 15 maanden doorgeslapen. Chantal zint op wraak: ‘Als je 18 bent, kom ik bij je wonen, kak ik iedere nacht in mijn bed en maak ik je ieder weekend om 05.30u wakker. Kater of niet.’

Nog een trotse moeder. Nicolette van Dam heeft een echte waterrat als dochter.

De tropische douche is nodig op de Filipijnen, volgens Jessie Jazz Vuijk. De blondine deelt een kiekje waarop ze de hitte van zich afspoelt.