Volledig scherm
Jessie Jazz Vuijk © BrunoPress

Jessie Jazz gaat in bikini de regen te lijf en Frans Bauer de Shagvouwer

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rapper Maradonnie heeft een goede invloed op zijn nieuwe beste vriend Frans Bauer.

Trots, dat is het woord dat overheerst bij Chantal Janzen na de officiële kick-off van het Songfestival, samen met mede-presentatoren Jan Smit en Edsilia Rombley.

Gwen van Poorten weet inmiddels wat haar fans graag zien: BILLEN!

Het acteren zit Georgina Verbaan in het bloed: hier doet ze bijvoorbeeld de maand januari na.

Rolf Wouters is back! Fotograaf van de sterren William Rutten is blij om hem weer in zijn studio te hebben en vergelijkt de presentator met de legendarische Willem Ruis.

Bankzitten voor Bridget Maasland. De presentatrice geeft aan ziek te zijn en trekt daar een sip gezicht bij.

Eten, eten en nog eens eten! Dat doet zangeres Lisa Lois nu ze in Japan is. Ter compensatie loopt ze wel elke dag vijftien kilometer.

The Dutch Hot Guy, zoals presentator Tim Douwsma bij het Eurovisie-publiek bekendstaat, neemt het op voor het songfestivaltrio. ,,Ga er maar aan staan!”

Voormalig miss Nederland Jessie Jazz Vuijk gaat de regen te lijf in bikini. Dat doet ze op Bali, waar de temperatuur ongetwijfeld wat aangenamer is dan in ons koude kikkerlandje.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’