Volledig scherm
Martijn Garritsen geeft een kijkje in zijn jetsetleven © rv

Jetsetter Martin Garrix op kolossaal jacht en Sylvana's vreetbui

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Garrix in de oceaan

De in Amstelveen geboren dj Martin Garrix (Martijn Garritsen) concludeert bij een dronefoto van een gigantisch jacht waarop hij bubbelt in een jacuzzi dat zijn leven een groot gekkenhuis is. Het spierwitte plezierjacht is zo gigantisch dat het niet op de foto past. ,,Ik wil daar ook zijn'', reageert een fan droogjes.

Bas en Nicolette in de carwash

Bas Smit heeft zijn vrouw Nicolette van Dam en dochters Lola-Lily en Kiki-Kate de ochtend van hun leven bezorgd. En dat voor 25 euro. Het stel keek hun ogen uit toen papa's grijze Range Rover een luxe beurt kreeg.

De moeder/dochterfoto van mevrouw Boomsma

Nu de zomer er dan echt opzit, denkt Romy Boomsma terug aan het moment dat ze met de kleine Bobby op haar rug van het zonnetje genoot. Bobby is inmiddels een stuk minder bol, Romy zwanger van de tweede en over het weer hebben we het maar even niet.

Sylvana's guilty pleasure

Sylvana Simons kon zich gisteravond niet inhouden toen ze een glazen potje Nutella tegen kwam. ,,Ik zou het niet moeten doen, maar ik heb het gedaan. Oeps'', aldus de politica bij een kort shot van de compleet leeg gelepelde pot chocoladepasta.

Matties 'oooohooo'

Hij weet natuurlijk alles van muziek, maar het lukte Qmusic-dj Mattie Valk maar mooi zijn concurrenten Ruben Nicolai, Froukje de Both, Kasper van Kooten, Roxeanne Hazes, Jim Bakkum, Elske DeWall en Pearl Joan achter zich te laten. Het groepje was te zien in Humberto Tans The Big Music Quiz, die Mattie met vlag en wimpel won.

Froukje: Let's do this

Froukje de Both spreekt zichzelf na een superzware nacht moed in. Ze moet zich door de regen naar het hockeyveld slepen nadat vanochtend heel vroeg alle rookmelders in haar huis spontaan begonnen te piepen. Het liefst gooit de blonde presentatrice haar hoofd in een stapel pannenkoeken.

Tess, waar is je haarborstel?

De blonde lokken van presentatrice Tess Milne zijn compleet ontploft nadat ze haar vlechtjes eruit haalde. Met een ietwat kunstige foto deelt de mommy to be de 'aftermath'.

Sylvia gaat nergens heen

Topmodel Sylvia Geersen vindt het stiekem helemaal niet erg dat de regen dit weekend met bakken uit de hemel komt. Syl blijft lekker binnen en kijkt de hele dag Netflix. Wel met een laag make-up, mocht er onverhoopt iemand voor de deur staan.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9155 stemmen