Volledig scherm
© ANP Kippa

Jim Bakkum en Kees Boot pakken hoofdrollen in All Stars-musical

Acteurs Jim Bakkum en Kees Boot spelen hoofdrollen in de musical All Stars. Bakkum speelt de rol van Hero, Kees Boot vertolkt de rol van de coach van het team, maakte producent KemnaSenf vandaag bekend. De première van de voorstelling is op 14 oktober in Rotterdam.

Bakkum deelt de hoofdrol van Hero trouwens met acteur Levi van Kempen. Andere belangrijke rollen in All Stars de Musical worden gespeeld door Lucas Hamming (als Johnny), Alex Hendrickx (als Bram), Mike Weerts (als Willem) en Urvin Monte (als Mark). Ook Bart van den Donker, Jasper Demollin, Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever zijn in de voorstelling te zien.

De vrouwenrollen worden nog gecast. Eerder werd al bekendgemaakt dat Frank Lammers de musical gaat regisseren. Hij neemt deze klus over van Job Gosschalk, die al zijn werk liet vallen na de bekentenis dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel ongepast gedrag met acteurs.

Thomas Acda is de componist van All Stars. De artistieke supervisie ligt bij Jean van de Velde, die in 1997 de film en daarna de serie ontwikkelde. Acda en Lammers waren zelf te zien in de film en serie.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.