Jim Carrey doet nu iets heel anders dan acteren

videoDat Jim Carrey wat minder acteert, roept natuurlijk een vraag op bij zijn fans. Wat doet hij nu? Eigenlijk iets heel anders.

Carrey heeft zijn zinnen gezet op schilderen. ,,Ik had kleur nodig'', zegt de 55-jarige acteur in een korte documentaire die momenteel viraal gaat. Het filmpje is inmiddels al twee miljoen keer bekeken.

In de documentaire is te zien hoe de
The Mask-acteur schildert in zijn studio. Carrey begon zes jaar geleden met schilderen om een ,,gebroken hart te helen''. Het resultaat mag er wezen.

Ster

Jim Carrey was in zijn jongere jaren de ster onder de filmcomedies, maar dat is de laatste jaren verminderd. In 2013 was de komiek nog te zien in The Incredible Burt Wonderstone, Kick-Ass 2 en Dumb and Dumber to. Dit jaar verscheen hij onherkenbaar in The Bad Batch met een bijrol.

Volledig scherm
Jim Carrey © Getty Images
  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”

poll

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

De winnaar van Heel Holland Bakt is:

  • Glenn (6%)
  • Hans (66%)
  • Marjolein (27%)
241 stemmen