Volledig scherm
Jim Carrey is weer op de markt. Zijn relatie met actrice Ginger Gonzaga is na minder dan een jaar op de klippen gelopen. © EPA

Jim Carrey en Ginger Gonzaga zetten punt achter relatie

Jim Carrey is weer op de markt. Zijn relatie met actrice Ginger Gonzaga is na minder dan een jaar op de klippen gelopen, melden meerdere bronnen aan Us Weekly.

Begin dit jaar verscheen de 57-jarige acteur voor het eerst met zijn nieuwe vlam Gonzaga (35) op de rode loper voorafgaand aan de Golden Globes in Los Angeles. De twee waren samen te zien in de serie Kidding, waarin hun personages aan het daten waren.

Ginger was de eerste vriendin waarmee Jim mee in de openbaarheid trad sinds zijn relatie met Cathriona White. Zij overleed in 2015 aan de gevolgen van een overdosis, vlak nadat haar relatie met Jim op de klippen was gelopen.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’