Volledig scherm
Maan © Instagram Jim Bakkum

Jim kiekt sexy Maan en Doutzen speelt in de branding

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het ranke topmodel Kim Feenstra (rechts) voelde zich alsof ze in de spiegel keek toen ze in Kenia deze giraffe zag.

Lola-Lily, de oudste dochter van Nicolette van Dam, wordt morgen acht jaar. Het gezin viert dat bescheiden met een ‘verjaardagsweekend’ en een subtiel bosje ballonnen.

Er is een tijd van werken en een tijd van spelen. Maar geef Doutzen Kroes een kabbelende branding en ze kan het allebei tegelijk.

De Chinese gerechten van tv-kok Miljuschka Witzenhausen slagen het best als ze haar garderobe aanpast aan de betreffende keuken.

Zanger Jim Bakkum, tegenwoordig ook fotograaf, heeft de cover geschoten voor het nieuwe album van Maan. Een veilige opdracht, vindt hij, want de zangeres had ‘nul opsmuk nodig’.

Het Vlaamse model Rose Bertram, de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, doet op Instagram enigszins uit de hoogte.

Slecht nieuws voor Britten die hopen dat ze na de brexit bij Claudia de Breij mogen als ze moeten huilen. De cabaretière zingt niet haar hoopgevende hit, maar het uitzwaainummer The Last Farewell voor hen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Miss you already. #brexit

Een bericht gedeeld door Claudia de Breij (@claudiadebreij) op

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’