Volledig scherm
© ANP Kippa

Jim knuffelt de hele dag met Lux en Eva's onverklaarbare droom

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het gezin Bakkum-Holwerda

Jim Bakkum en Bettina Holwerda brengen vandaag extra veel tijd met hun zoon Lux door. Hun eerste kind kwam vandaag precies vijf jaar geleden ter wereld. Jim kan niet vaak genoeg zeggen hoe trots hij op Lux is, en ook Bettina is uitzinnig als ze aan haar gezinnetje denkt. De twee hebben ook een dochter, Posy (2).

Geer houdt zijn overhemd aan

Gerard Joling vermaakt zich volop in Kaapstad, waar zijn valse stiefzuster Gordon vandaag zijn jawoord geeft. Geer liet zich in een club aldaar niet met de huwelijkskandidaten, maar met vier onbekende mannen mét strak torso fotograferen.

Wat een stoere mannen hier in Zuid-Afrika. #gerardjoling #geerengoor

Een foto die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Freek is goed ingepakt

Omdat Freek Vonk vanavond druk is met de opnames voor DWDD University begint hij de dag gezond. De kindervriend oefende zijn ochtendgymnastiek buiten uit in zijn woonplaats Scheveningen.

Georgina ruimt op

Georgina Verbaan gaat vanaf vandaag compleet opgeruimd door het leven. De actrice schakelde professional Pauline in, waarna haar zolder spik en span is. En dan is Pauline volgens haar nieuwste klant ook nog eens een heel lief mens.

Rox maakt weer een video

Voor de videoclip van haar nieuwe single Verdovend Middel werd Roxeanne Hazes opgedragen op de vloer te liggen in een zilver glitterpakje. Voor de gelegenheid kregen haar jongens van de band ook glitterjasjes aan.

VIDEO 'VERDOVEND MIDDEL' {LINK IN BIO❗️}

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

De poolhonden van Eva

Eva Jinek is 's nachts nogal bezig met de nieuwe uitzendingen van haar talkshow Jinek. De winnares van de Televizier-Ster droomde vannacht over poolhonden, sneeuw, de Haagse politiek en een windmachine. Er moet een droomuitlegger aan te pas komen om dat te snappen.

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’