Jim vlogt Spaanse lessen en ontmoeting met Gloria en Emilio Estefan

videoMusicalacteur Jim Bakkum reisde naar New York om daar op Broadway een voorstelling bij te wonen van de swingende musical On Your Feet, waarvan de Nederlandse versie 29 oktober in première gaat in het Beatrixtheater. Speciaal voor deze site houdt Jim een vlog bij over zijn belevenissen.  Deze week ontmoet hij Gloria Estefan en haar man Emilio in Miami.

Op de boot varen hoofdrolspelers Jim Bakkum en Vajèn van den Bosch uit musical On Your Feet langs het huis van Gloria Estefan. Daarop ontmoet Jim onder meer Andy, de man die de Nederlandse versie van de musical gaat regisseren. Van hem krijgt hij enkele Spaanse lessen, want hij moet natuurlijk ook Spaanse spreken in de voorstelling.

Eenmaal varend langs de huizen in Miami denkt Jim het huis te spotten van Gloria. Hij moet zichzelf echter snel corrigeren, de villa van de Estefans lijkt sprekend op een luxewoning aan hetzelfde water. Even later ontmoet hij Gloria en Emilio ook nog in het restaurant van het stel, waar een vriendelijk gesprek volgt.

Wat Jim nog meer meemaakte op Broadway en in Miami is binnenkort op deze site te zien in een nieuwe aflevering van Jim Bakkums New York vlog. Bekijk hier zijn eerste vlog

Volledig scherm
Jim Bakkum, Miami © On Your Feet