Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / Frank de Roo

Jochem Myjer ademt de lente in

InterviewZijn tempo is nog steeds onnavolgbaar, maar toch trapt Jochem Myjer in zijn nieuwe show Adem in, adem uit ‘vaker op de rem'. De cabaretier: ,,Ik durf soms gas terug te nemen. Grappen kunnen daardoor veel leuker zijn.”

Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Frank de Roo

Jochem Myjer (40) die ‘op de rem trapt’…. Het is alsof sprinter Usain Bolt in zijn hoogtijdagen besluit in een jogginggroepje voor gepensioneerden mee te hobbelen.

,,Mijn voorstellingen zijn altijd dagboeken geweest”, zegt hij. ,,Mijn eerste, Adéhadé, - ik was 21 - was één groot feest. Lang leve de lol, rock-'n-roll, vriendinnetjes… Toch mijmerde ik ook over hoe het zou zijn als ik later kinderen zou hebben. Dat ik tegen mijn zoon zeg: ‘Kijk jongen, dat is nou een grutto'.

,,In mijn nieuwe show heb ik het precies over die situatie. Ik ben vader van Limoni en Melle en we gaan er op Texel op uit om vogels te spotten, nog altijd mijn liefste hobby. In Adem in, Adem uit beleef ik opnieuw wat ik in mijn jeugd meemaakte. Maar nu als veertiger.”

 1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

  Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.
 2. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

  Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

  De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

 • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
 • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
14062 stemmen