Volledig scherm
Jochem Myjer. © ANP Kippa

Jochem Myjer verrast door zijn jeugdhelden tijdens laatste show

Jochem Myjer stond gisteravond perplex toen hij tijdens zijn laatste show werd verrast door zijn drie jeugdhelden. Bert Visscher, Paul van Vliet en Youp van het Hek maakten uit het niets hun entree op de bühne met maar liefst 100 rode ballonnen, die symbool stonden voor de 100 solovoorstellingen die Myjer beleefde. ‘Dank lief publiek. Dank Carré. Het was een sprookje', schrijft de cabaretier.

Het is een bijzonder gegeven: een cabaretier die zó lang achter elkaar in het theater staat. Jochem Myjer deed het met Adem in, adem uit en tikte gisteravond zijn honderdste en voorlopig laatste show aan. Dat was voor zijn collega's Bert Visscher, Paul van Vliet en Youp van het Hek de gelegenheid om Myjer eens flink te verrassen op de planken. Daarom kwamen ze aan het eind van zijn voorstelling plots tevoorschijn met honderd rode ballonnen in hun handen. 

‘Geen woorden voor. Drie jeugdhelden. Drie redenen waarom ik op het podium sta. Het is goed zo. Dank lief publiek. Dank Carrè. Het was een sprookje', schrijft Myjer emotioneel bij een videootje van het moment dat hij gisteravond na afloop op Twitter deelde.

De komiek neemt de komende zes maanden rust. ‘Tijd om nieuwe plannen te maken. En ik moet natuurlijk ook een nieuw kinderboek schrijven’, zei hij daar eerder over.

Jochem Myjer on Twitter

En dan komen bij de 100ste solo in Carré Bert Visscher, Paul van Vliet en Youp van het Hek 100 ballonnen brengen. Geen woorden voor. Drie jeugdhelden. Drie redenen waarom ik op het podium sta. Het is goed zo. Dank lief publiek. Dank Carré. Het was een sprookje. https://t.co/BvC8U45cOn

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
12163 stemmen