Volledig scherm
Jochem van Gelder. © ANP Kippa

Jochem van Gelder aangevallen door zeearend en Gwen van Poorten 'betrapt'

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvie Meis zat vandaag op de eerste rij om tennisser Rafaël Nadal voor de elfde keer Roland Garros te zien winnen.

Het resultaat na vele uren poseren voor Madame Tussaud. Wil de echte Humberto Tan opstaan? Hint, een van de twee heeft nog niet door dat het RTL Late Night-avontuur ten einde is.

Verse inkt voor actrice Birgit Schuurman die haar weekend doorbracht bij tattookoning  Henk Schiffmacher. Diamonds are forever, parents too. Wij zijn alleen onzeker of haar ouders de plaats van de diamant hebben ingenomen.

Nieuwe inkt door @tychoveldhoen @schiffmacherveldhoentattooing #❤️️mamapapa❤️️ #diamonds💎areforever

Een foto die is geplaatst door tychoveldhoen (@tychoveldhoen) op

'Busted' ofwel betrapt. Maar op wat en door wie? Is presentatrice Gwen van Poorten een fervent wildplasser misschien? En welke viespeuk maakt daar een kiekje van om het vervolgens op háár Instagram te plaatsen? 

Busted.

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Deze zeearend moet niets hebben van bn'ers en al helemaal niet van praatjesmaker Jochem van Gelder. Balen dat het geen filmpje betreft, dan had de presentator zijn comeback kunnen maken in Lachen om Home Video's.

Wat een waaghals die Douwe Bob, zet hier even zijn muziekcarrière op het spel. Zou hondje Tammy als pitbull wél hebben doorgebeten?

Grrrarararararraa! #monster

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

Anna Nooshin is een bevoorrecht mens en laat dat graag zien. Dus in één frame: haar kostbare sieraden, kekke hakken, twee dure tassen en privépiloten. Wat een ster! Leuk spelletje: raad de merken die dit allemaal mogelijk maken.

De schaduw én een paraplu, Marlijn Weerdenburg is zuinig op haar ventje Teun. 

Het beste middagslaapje. Buiten in de schaduw. 💙 @icandyworld_1

Een foto die is geplaatst door null (@marlijnweerdenburg) op

Van harte Jim Bakkum en Bettina Holwerda met jullie zevenjarig huwelijk. De acteur is nog het meest trots op het feit dat hij zijn trouwring 'nog steeds niet verloren' is. Hoe vaak heb je die even afgedaan dan Jim?