Volledig scherm
Maan © Brunopress

Joëlle showt haar nieuwe wenkbrauwen en Maan gooit bier over Nielson heen

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Aww, je kan het neusje al zien op de echo van de aankomende Hazes-spruit. Mama Roxeanne plaatste het kiekje op haar Instagram. Haar volgers overlaadden haar met felicitaties. 

@erikzwennes ❤👃🏼👣

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Het is feest bij Arie Boomsma (44). Bobby, het dochtertje van de boomlange Net5-hunk, blaast vandaag twee kaarsjes uit. Arie viert de verjaardag van zijn oogappel met een lief kiekje van de kleine meid, die vrolijk over straat banjert.

Jàààrig! (2)

Een foto die is geplaatst door null (@arieboomsmainstagram) op

Ook in huize Nicolette van Dam (33) hangen ongetwijfeld slingers, want dochter Lola wordt vandaag zes jaar. De blonde presentatrice, die het meisje nog een dikke kus gaf voordat ze haar met ballonnen en schalen vol gezonde traktaties naar school bracht, kan het zelf nog niet geloven. ,,Wat gaat het hard...''

Eenmaal op school kreeg Nicolette te maken met het strenge traktatiebeleid van de juffrouw, zo laat ze grappend zien in een filmpje. Het Net5-gezicht waande zich even in de NPO3-hitserie De Luizenmoeder.

Trakteren volgens het traktatiebeleid... 😂😂😂 #lola6 #jufingrid #halloallemaal #luizenmoeder

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettevandam1) op

Voormalig K3-ster Josje Huisman (31) lijkt te weten dat de meest sexy kiekjes iets te raden overlaten. Vermoedelijk poseerde de zangeres daarom verleidelijk achter een enorm vel plastic. Niet iedereen ziet de glamour ervan in, want een fan vraagt zich af of de blondine haar huis aan het schilderen is.

... Wat zou je zeggen. (Shot made by @charliebirch_ at @veryrarestudio)

Een foto die is geplaatst door null (@josjecoos) op

De Vrienden van Amstel Live aten gezellig bij Herman den Blijker. In het Rotterdamse restaurant Las Palmas van de sterrenkok genoten de bekende muzikanten van een feestmaal. Wie herken jij op onderstaande foto?

Twee dagen nog. Dan weer papa zijn!❤️

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

De wereldberoemde dj Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell (30), moet voor zijn soms urenlange optredens in topconditie zijn. Trainen doet hij dan ook het liefst met de beste coaches. Gisteren waagde hij zich aan een potje boksen met vechtkampioen Rico Verhoeven. ,,Kicked some dj ass'', schrijft Rico.

Het is weer dwaze donderdag bij de ochtendshow van Qmusic, wat betekent dat een bekende artiest een bestaand nummer in een carnavalsjasje komt steken. Dj's Mattie Valk en Fien Vermeulen probeerden alvast in de stemming te komen. Dat ging niet geweldig.

Ik weet het ook niet.

Een foto die is geplaatst door null (@mattievalk) op

Model Joëlle Witschge, dochter van oud-voetballer Richard Witschge, pronkt met haar nieuwe wenkbrauwen. Die dankt ze aan haarstyliste Niama Amhali, de echtgenote van cabaretier Najib Amhali. ,,Zonder jou had ik nu wenkbrauwen tot aan mijn haargrens'', grapt de ex van zanger Waylon.

De prachtige Gal Gadot doet ook mee met de #LemonDanceChallenge. De uitdaging werd bedacht door muzikant Pharrell naar aanleiding van de clip van Lemon, een single van het recentste album van zijn zijn groep N.E.R.D. De actrice uit Wonder Woman doet er speciaal haar badjas voor uit en showt haar dansmoves.

This is too much!💕 @gal_gadot @mettenarrative @nerd #LemonDanceChallenge #LiveBoldly @revlon

Een foto die is geplaatst door null (@pharrell) op

Zangeres Maan heeft het net wat te gezellig tijdens De Vrienden van Amstel LIVE. Ze gaat zo los tijdens het hossen dat ze per ongeluk een beker bier over de onfortuinlijke Nielson heen gooit. Hij lijkt wel op een gepaste manier wraak te nemen.

BEER FIGHT ON STAGE 😱 SORRY @nielsonmusic 😂 Swipe to see what happened when the camera turned away 🍺💦

3,316 Likes, 17 Comments - Maan (@maan.de.st) on Instagram: "BEER FIGHT ON STAGE 😱 SORRY @nielsonmusic 😂 Swipe to see what happened when the camera turned away..."

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (13%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (4%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
23599 stemmen