Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © Brunopress

Johan Derksen gaat excuses maken, maar justitie gaat zijn uitspraken over misbruik wel onderzoeken

UpdateHet Openbaar Ministerie gaat de beweringen van Johan Derksen onderzoeken en roept betrokkenen op hun verhaal te doen. Derksen zei dinsdag in Vandaag inside dat hij ergens begin jaren zeventig een bewusteloze, dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd - een dag later zwakte hij dat verhaal weer af. Derksen zelf spreekt van ‘een jeugdzonde’. Hoewel de presentator eerder weigerde sorry te zeggen, maakt Talpa bekend dat Derksen vanavond wél zijn excuses zal aanbieden.

277 reacties

 • Jan Proeme

  2 maanden geleden
  Kan er geen onderzoek gedaan worden naar het gedrag en het beleid van Rutte
 • alie dijk

  2 maanden geleden
  Is het niet zo, dat Johan Derksen met zijn verhaal, oa als reactie nú weer op Johnny de Mol, éigenlijk wilde illustreren: “Wie zónder zonde is, werpe de eerste steen?”
 • Mieneke Kok

  2 maanden geleden
  @ Ton Hartings. Ik noem dat selectieve verontwaarduging,jaloezie en de gunfactor. 😉 Wanneer je geen kopieer/ kuddegedrag vertoon. Ben je de sjaak 😀
 • ton hartings

  2 maanden geleden
  derksen fout absoluut waar en dat weet hij zelf ook nu,,maar idd waren de jaren 70 minder moraal absoluut .maar ik zelf vind v/d gijp veel en veel erger hoe hij een paar jaar terug een zangeres uit Volendam met naam en toenaam voor schut zetten met zijn escepades met haar,en wat dacht je van onze caberatiers [ sommige] met vrouw onvriendelijke schuttings taal bejegenen,dat mag wel en komt oudejaars avond op tv dat mag wel en wordt mee gelachen bah bah wat een wereld
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Het OM heeft nog vele KINDERmisbruikers en netwerken te berechten .. ligt op de plank.. en de arme kinderen worden mss NU wel misbruikt.. Hoezeer schande dat deze man dit deed, immers bij iemand die bewusteloos is, bel je snel een arts ipv de persoon te misbruiken, maar het misbruik van soms zelfs jonge kinderen heeft nu voorrang m.i.