Johan Derksen in het decor van Vandaag Inside.
Volledig scherm
Johan Derksen in het decor van Vandaag Inside. © Brunopress

Johan Derksen keert mogelijk toch terug op tv

Vandaag Inside keert mogelijk terug op televisie. Achter de schermen wordt bekeken of en in welke vorm het programma een doorstart kan maken. Mét Johan Derksen (73).

828 reacties

 • Marius Verwoert

  1 jaar geleden
  We gaan weer kijken
 • William

  1 jaar geleden
  Tis een heel groot gemis op de tv persoonlijk heb ik nog geen uitzending gemist . Tis lekker kijken vaak een grappige opmerking. Tis gewoon triest dat het van de buis is veel mensen was dit een mooi leuk ontspannen programma. En nu is het helemaal niks meer op tv . Jongens kom snel terug op tv je doet hier veel mensen een heeeel groot plezier mee.
 • Hans de Bode

  1 jaar geleden
  Ik woon al zo'n 40 jaar in Italië en hier op de buis voornamelijk Realities en Talkshows waarin alleen maar geschreeuwd wordt en niemand niemand aan het woord laat. Dus.....elke avond lekker na het eten de PC aan en naar VI kijken. Wel via "uitzending gemist", dus met een dag vertraging, maar dat kon me niets schelen. Nu zijn die gasten er niet meer. Treurig....m'n avonden zijn wel érg lang geworden!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik zal blij zijn als Derksen weer terug keert. Een lekker ongecompliceerd programma, kijkt leuk weg en nemen zichzelf ook niet altijd serieus, ik ben het niet altijd met ze eens maar daarom is het ook niet slaapverwekkend. De uitglijder was meer bedoeld als provocatie en niet om mensen te kwetsen althans zo zie ik het. Ík hoop de mannen en hin gasten weer snel terug te zien omdat verder voor mij het aanbod zeer dunnetjes is. Guus Brokken
 • J.w Megchelen

  1 jaar geleden
  Zou het bijzonder vervelend vinden als Johan Derksen niet meer op tv te zien zou zijn, je kunt voor hem of tegen hem zijn maar in 99% van de discussies heeft hij gelijk. Komt nog bij dat o.a. Casper van Eyk ca. 3ton misloopt aan de jaarlijkse gift van Johan, dus is het niet zo moeilijk, hij moet terug op de buis.