Volledig scherm
© ANP Kippa

Johan Derksen ziet bezoek aan Ladies Night niet zitten: ‘Er kijkt geen hond naar’

Hoewel Merel Westrik en Olcay Gulsen openstaan voor een bezoekje van de drie Voetbal Inside-heren aan het programma Ladies Night, lijkt Johan Derksen daar niet voor te porren. Dat liet voetbalde deskundige weten op Radio Veronica. ,,Een confrontatie? Daar zie ik niet zoveel in."

Derksen is van mening dat deelname van het VI trio alleen Ladies Night ten goede zou komen. ,,Er kijkt geen hond naar hun programma. Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met ze zitten? Zij mogen zeggen wat ze willen en wij ook."

Toen presentator Wilfred Genee hem vroeg de dames te typeren antwoordde Derksen grappend: ,,Niet als domoren. Als kutwijven."

Merel en Olcay smeedden de eerste plannen voor een uitzending met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee in de radio-uitzending van Veronica Inside. Olcay noemde het VI-trio in de uitzending van Ladies Night 'drie fucking irritante, lelijke leeghoofden, eikels gewoon'.

Merel Westrik zag de komst van het trio wel voor zich. ,,Wij hebben een hele grote studio, dan zetten wij twee stoelen naast elkaar en dan gaan wij de boel leiden”, stelde ze voor. ,,We hebben zulk goed licht, dan zien jullie er ook tien jaar jonger uit. Kunnen jullie volgende week woensdag?” Olcay vond dit ook een goed idee: ,,Ik denk dat als we tegenover jullie zitten, dat het echt wel spannende televisie kan opleveren.”

Bekijk hieronder onze meest bekeken video’s: