Johan Vlemmix moet Patricia Paay 2000 euro betalen voor ‘sekspoppenplan’

VideoJohan Vlemmix moet Patricia Paay 2000 euro betalen voor zijn ‘sekspoppenplan’. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch vanmorgen besloten. De ondernemer had vorig jaar het idee geopperd om levensgrote sekspoppen te laten maken van bekende Nederlanders, onder wie Paay. Vlemmix heeft al aangekondigd in beroep te gaan.

 1. Schuldeiser Patricia Paay legt beslag op haar claims bij GeenStijl en Johan Vlemmix
  Video

  Schuldei­ser Patricia Paay legt beslag op haar claims bij GeenStijl en Johan Vlemmix

  Een administratiekantoor uit Zuid-Holland dat zegt nog ruim 100.000 euro tegoed te hebben van Patricia Paay, heeft beslag laten leggen op geld van Johan Vlemmix. De Brabantse ondernemer/entertainer dreigt namelijk 15.000 euro schadevergoeding aan Paay te moeten betalen vanwege een rel rond sekspoppen. Het administratiekantoor legt nu vast beslag op dat geld van Vlemmix, uit vrees dat Paay het straks anders niet aan het kantoor gaat overmaken.
 2. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Ongeregeldheden in Haagse Schilderswijk, straat schoongeveegd door ME
  Play

  Ongeregeld­he­den in Haagse Schilders­wijk, straat schoonge­veegd door ME

 2. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen