Johan Vlemmix moet Patricia Paay 2000 euro betalen voor ‘sekspoppenplan’

VideoJohan Vlemmix moet Patricia Paay 2000 euro betalen voor zijn ‘sekspoppenplan’. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch vanmorgen besloten. De ondernemer had vorig jaar het idee geopperd om levensgrote sekspoppen te laten maken van bekende Nederlanders, onder wie Paay. Vlemmix heeft al aangekondigd in beroep te gaan.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Schuldeiser Patricia Paay legt beslag op haar claims bij GeenStijl en Johan Vlemmix
  Video

  Schuldei­ser Patricia Paay legt beslag op haar claims bij GeenStijl en Johan Vlemmix

  Een administratiekantoor uit Zuid-Holland dat zegt nog ruim 100.000 euro tegoed te hebben van Patricia Paay, heeft beslag laten leggen op geld van Johan Vlemmix. De Brabantse ondernemer/entertainer dreigt namelijk 15.000 euro schadevergoeding aan Paay te moeten betalen vanwege een rel rond sekspoppen. Het administratiekantoor legt nu vast beslag op dat geld van Vlemmix, uit vrees dat Paay het straks anders niet aan het kantoor gaat overmaken.