Actrice Johanna ter Steege
Volledig scherm
PREMIUM
Actrice Johanna ter Steege © ANP Kippa

Johanna ter Steege: We moeten opkomen voor ons bestaansrecht

Onder de noemer Cultuur in Actie! vindt er van 30 mei tot en met 5 juni een grote demonstratie plaats in DeFabrique in Utrecht. Zeven dagen lang, twaalf uur per dag zullen mensen die werkzaam zijn in de cultuursector optreden en vertellen waarom hun werk zo belangrijk is. ‘Stel nou dat je de muziek in je vrachtwagen niet meer kunt horen?’

 1. Politie zoekt niet aan land naar Glee-actrice Naya Rivera: ‘Zoontje zag haar onder water verdwijnen’

  Politie zoekt niet aan land naar Glee-actrice Naya Rivera: ‘Zoontje zag haar onder water verdwijnen’

  Glee-actrice Naya Rivera (33), die woensdag verdween tijdens een boottocht met haar zoontje (4), is nog steeds niet teruggevonden. De politie heeft intussen alle hoop opgegeven om haar nog levend aan te treffen en reageerde ook afwijzend op een oproep om ook buiten het meer naar haar te zoeken. ,,Haar zoontje zag haar onder water verdwijnen. We zijn er zeker van dat ze in het meer ligt.”
 2. Jada tegen haar echtgenoot Will Smith: Ja, ik had affaire met August

  Jada tegen haar echtgenoot Will Smith: Ja, ik had affaire met August

  Jada Pinkett Smith heeft in haar talkshow Red Table Talk op Facebook een boekje open gedaan over haar affaire met zanger August Alsina. Die geruchten gingen al een poosje rond. Jada vertelde, oog in oog met haar man Will Smith, dat zij en Alsina een relatie hadden toen zij en Will tijdelijk uit elkaar waren. De echtelieden, al 25 jaar samen, hadden meer tijd voor zichzelf nodig. Of zoals Will er openhartig uitflapt: ,,Ik was echt klaar met je.”