Volledig scherm
John de Mol is te gast bij Twan Huys. © RTL Nederland

John de Mol licht tipje van de sluier op over zendertoekomst The Voice

,,Als er genoeg talent is, komt The Voice Senior terug." Dat heeft producent John de Mol gisteren verteld in RTL Late Night met Twan Huys. Maar op welke zender de talentenjacht straks te zien zal zijn, wil De Mol niet vertellen. ,,Er lopen nu gesprekken over de toekomst."

De Mol, die gisteren op RTL 4 bij Twan Huys aan tafel zat in een talkshow volledig gewijd aan de uitslag van de RTL 4-talentenjacht The Voice Senior, zei het volgende over een eventuele zenderwisseling voor de The Voice, The Voice Kids en The Voice Senior:

,,Er doen allerlei verhalen de ronde. Er is een relatie met RTL, en binnen die relatie zijn wij op dit moment aan het praten over onze toekomstige relatie. Want er is natuurlijk wel wat veranderd, dat is duidelijk voor iedereen. Ik ben behalve televisieproducent nu ook iemand die drie tv-zenders heeft. En daar wil je natuurlijk ook een aantal goede programma's naar toe brengen. Maar er zijn ook bepaalde afspraken die we gaan respecteren. Want afspraken zijn er om nagekomen te worden. We gaan nu samen bekijken hoe dat er uit gaat zien. 

Wanneer er uitsluitsel komt of het The Voice-trio te zien zal zijn op De Mol's SBS, Veronica, Net 5, of dat het bij RTL 4 blijft, is niet bekend. 

Het eerste seizoen van de 'oudere mensen'-variant van de talentenjacht The Voice was de afgelopen weken erg succesvol. Het programma is inmiddels aan tien landen verkocht, en bereikte gemiddeld zo'n 2 miljoen mensen per aflevering.

Jimi Bellmartin werd gisteren de eerste die de senioren versie van het programma won:

  1. Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf
    video

    Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Zeeland is binnenkort de meest swingende en zingende provincie van het land. Die conclusie kon koningin Máxima vamdaag trekken na haar bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Daar werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat er voor moet zorgen dat (bijna) alle Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. Het aanstekelijke enthousiasme in de volgepakte loods beloofde veel muzikaal vuurwerk in de komende jaren.