Volledig scherm
© ANP

Johnny de Mol en Anouk stralen op balletgala

Foto'sJohnny de Mol (38) heeft gisteravond zijn verloofde Anouk van Schie meegenomen naar het Gala van het Nationale Ballet. Het stel poseerde stralend voor de toegestroomde pers en zag hoe balletdanser Young Gyu Choi, eerste solist van Het Nationale Ballet, de Alexandra Radiusprijs 2017 kreeg uitgereikt.

Johnny en zijn Anouk waren niet de enige BN'ers op de rode loper. Ook Robert ten Brink en zijn vrouw Roos waren erbij. Net als Nicolien Sauerbreij, Anna Drijver, André van Duin, Fockeline Ouwerkerk, Elise Schaap, Caroline de Bruijn, Ruth Jacott en Mariska van Kolck. Het bekende danspaar Han Ebbelaar en Alexandra Radius was ook bij het gala.

De prijs betekent veel voor Gyu Choi, liet hij weten in een reactie. De danser kreeg een bedrag van 2500 euro en een kunstwerk. De Alexandra Radiusprijs, vernoemd naar de legendarische Nederlandse ballerina die 33 jaar lang heeft gedanst, wordt sinds 1989 jaarlijks uitgereikt aan een danser van het Nationale Ballet die zich in het voorgaande seizoen op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Johnny ging vorige week op zijn knieën voor Anouk, die uit een eerdere relatie dochtertje Kiki (3) heeft. 

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
André van Duin met partner Martin © ANP
Volledig scherm
Elise Schaap © ANP
Volledig scherm
Caroline De Bruijn © ANP
Volledig scherm
Robert ten Brink met zijn vrouw Roos © ANP
Volledig scherm
Ruth Jacott © ANP
Volledig scherm
Fockeline Ouwerkerk © ANP
Volledig scherm
Mariska van Kolck © ANP
Volledig scherm
Anna Drijver met partner Benja Bruijning © ANP
  1. Sexy stripshow zet bekende Star Warshelden letterlijk in hun hemd

    Sexy stripshow zet bekende Star Warshelden letterlijk in hun hemd

    Voor de meeste Star Warsfans was prinses Leia in haar jonge jaren al behoorlijk opwindend. Maar sexy Stormtroopers met ontblote billen, Boba Fett in een minuscuul topje en langbenige Imperial Guards in nauwelijks verhullende rode outfits, die zagen we niet eerder. Tot nu toe dan. Vanaf 31 mei gaat in de VS namelijk 'The Empire Strips Back' in première. Een burleske Star Warsshow, die de vertrouwde sciencefictionkarakters letterlijk in hun hemd zet.