Volledig scherm
© ANP Kippa

Johnny de Mol getrouwd met zijn Anouk

foto'sPresentator Johnny de Mol (39) is vanavond op een ultrageheime droomlocatie in de Algarve in Portugal getrouwd met de drie jaar jongere Anouk van Schie. 

De twee tortelduifjes gaven elkaar het jawoord tijdens een intieme plechtigheid in de buitenlucht met een select clubje familie en vrienden. Ook Linda de Mol en haar levenspartner Jeroen Rietbergen waren erbij. Tijdens de romantische ceremonie in zogenoemde bohemian stijl was het 33 graden. Het stel had gekozen voor Portugal omdat zij en hun ouders daar al jaren komen. De trouwlocatie was zo goed als onbereikbaar voor mensen die niet waren uitgenodigd. 

Een stralende Johnny de Mol vertelde vanavond aan zijn nieuwe werkgever SBS 6 (tot deze zomer werkte hij bij RTL 4, red.) dat hij met volle teugen had genoten van de trouwerij. ,,Dit was zo gaaf! Aan de ene kant ben ik heel hoog aan het vliegen, maar aan de andere kant door de ceremonie heel erg gegrond. We hebben vandaag onze liefde bezegeld. Nu is het hier heel erg bohemian, maar gisteren hebben we met z'n allen gewoon in een kippentent gegeten. Vandaag was iedereen in het zwembad voetbalspelletjes aan het doen. Het is dus een heel relaxed schema. Maar ik ben er vooral nog heel erg vol van.''

Volgens Johnny was hij vandaag behoorlijk zenuwachtig. ,,De afgelopen maanden helemaal niet. En Anouk juist meer. Die laatste paar uur vond ik toch best spannend.  Maar nu overheerst toch de vreugde.'' Na de bruiloft viert het gezelschap vanavond nog uitgebreid feest. Anouk: ,,Het dak gaat eraf.''

De geruchtenmachine over de trouwerij draaide al een tijdje op volle toeren. Het stel liet er de afgelopen maanden nauwelijks iets over los. Vorig jaar september deelde de presentator op sociale media dat Anouk volmondig ja had gezegd op zijn aanzoek, maar veel meer dan dat en een vage locatie van het huwelijk (Portugal) kwam niet naar buiten. Afgelopen week praatte tante Linda de Mol haar mond voorbij door te vertellen dat de twee 'volgende week' zouden trouwen. 

Gisteravond werd al een zogenoemde pre-weddingparty gegeven in Maria’s Beachclub aan de kust in de buurt van de plaats Valo do Lobo. Circa zeventig gasten, die ook vandaag bij de ceremonie waren, woonden dat feest bij. André Hazes trad voor het toekomstige bruidspaar op en deelde er op Instagram een foto van. Daarop waren Johnny, Anouk en ook Linda de Mol en haar vriend te zien. Het kiekje werd korte tijd later weer verwijderd. Hoogstwaarschijnlijk op verzoek van de aanstaande  erg op hun privacy gestelde echtelieden. 

Johnny en Anouk zijn ruim twee jaar samen. De blonde KUS-zangeres, die uit een eerdere relatie dochtertje Kiki (5) heeft, verhuisde vorig jaar met Johnny naar een Goois landgoed. Johnny liet daarmee zijn geliefde penthouse aan de Herengracht in hartje Amsterdam achter zich voor een villa in Blaricum dichter bij zijn familie. Zijn moeder Willeke Alberti en vader John de Mol wonen op bijna een steenworp afstand. In april werden Johnny en Anouk ouders van hun eerste kindje: zoontje John. 

Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© privé
Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
11958 stemmen