Volledig scherm
© ANP Kippa

Johnny de Mol is trotse papa en Viktor spot angstaanjagend toiletartikel

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wietze de Jager heeft zich uitgeroepen tot kluskoning op slippers.

We mogen wel wat minder klagen volgens actrice Imanuelle Grives. Haar tip van de dag vanaf de Amsterdamse wateren: leer focussen op je dankbaarheid.

Daphne en Richard zijn op hun droombestemming Japan aangekomen en trekken deze matchende kimono's voorlopig niet meer uit.

Hoe Johnny Junior er nou precies van de voorkant uitziet, weten we nog steeds niet. Het ventje, dat precies een jaar geleden geboren werd, krijgt van zijn papa Johnny de Mol en Anouk in ieder geval stoere kleertjes aan.

Liefhebbers van met zeepsop ingesmeerde mannenlijven opgelet. Vlogger Enzo Knol en een clubje vrienden probeerden met wisselend succes een glibberige glijbaan uit.

Extreme slip & slide 😂😂😂 Vandaag om 16:00 de volledige vlog online op youtube.nl/enzoknol ✌🏻

6,479 Likes, 99 Comments - Enzo Knol (@enzoknol) on Instagram: "Extreme slip & slide 😂😂😂 Vandaag om 16:00 de volledige vlog online op youtube.nl/enzoknol ✌🏻"

Cabaretier Richard Groenendijk is anno 2019 ettelijke kilo's lichter dan hij op onderstaande foto was. Volgens Richard is het kiekje, dat hij in de krochten van het internet vond, gemaakt bij het (inmiddels ontbonden) huwelijk van Berget Lewis. De dresscode was kleurrijk. ,,Wat bezielde mij’’, vraagt Groenendijk zich af over het ‘subtiele jasje’.

Rapper Ronnie Flex voelt niks anders dan liefde voor zijn in december geboren dochtertje Nori. De moeder van het meisje is dj Wef (Wafae Kefi).

Georgina Verbaan wist echt niet dat melkklieren van vrouwen er onderhuids zo uitzien. 

De volgers van presentatrice Froukje de Both zijn ongetwijfeld ondersteboven geraakt van onderstaande ‘ochtendfoto’.

Tammy, de eenogige shih tzu van Douwe Bob, heeft zich op best gênante wijze ietwat hitsig uitgeleefd op de rand van haar hondenmand.

She's a maniac!!!

371 Likes, 30 Comments - 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob) on Instagram: "She's a maniac!!!"

Radio 538-dj Coen Swijnenberg is in Mexico bijna niet uit het water te slaan.

Jamie Dors, de nieuwe en tien jaar jongere vriendin van musicalacteur Tommie Christiaan (33), werd gisteren op het strand van Zandvoort als paard bereden. Dors is ook actief in de musicalwereld. 

Even kennismaken. Dit is de moeder van actrice-presentatrice Sonja Silva

Let vooral op het tongetje van de hond die het Nederlandse model Jessie Jazz Vuijk, de ex-vriendin van Tim Douwsma, in de armen klemt.

De hond van Kim-Lian van der Meij weet wel raad met gevulde kussens.

Viktor Brand kwam dit best angstaanjagende popje tegen in een toilet in Roelofarendsveen.

Martin Garrix heeft zich een nieuw kapsel laten aanmeten.

April 22nd: New haircut, with @HanniHanna at @HanniHairCreations in Hoofddorp 🇳🇱 - Netherlands. #martingarrix #garrixnews #hannihannah #newhaircut #amsterdam #netherlands

1,129 Likes, 5 Comments - Martin Garrix News (@garrixnews) on Instagram: "April 22nd: New haircut, with @HanniHanna at @HanniHairCreations in Hoofddorp 🇳🇱 - Netherlands...."

Het is een trend onder BN’ers: jezelf feliciteren op Instagram en vervolgens afwachten wie je nog meer feliciteert. Nieuwslezeres Dionne Stax (34) deed gisteren een geslaagde poging.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
5090 stemmen