Johnny de Mol
Volledig scherm
Johnny de Mol © ANP Kippa

Johnny de Mol schrapt show wegens ‘onderschatte’ operatie

Johnny de Mol heeft zijn aankomende theatervoorstelling in Hoorn moeten cancelen. De presentator ging vorige week onder het mes om zijn amandelen te laten verwijderen en dacht onterecht dat hij na een week weer opgeknapt zou zijn. ‘Helaas was ik iets te optimistisch', aldus De Mol.

In een verklaring op Instagram brengt de zoon van Willeke Alberti zijn fans op de hoogte. ‘Vorige week zijn mijn amandelen verwijderd. Helaas was ik iets te optimistisch en dacht ik na een klein weekje weer op het toneel te staan. Niet dus', schrijft De Mol, die laat weten dat hij genoodzaakt is zijn voorstelling in Hoorn af te zeggen.

Gelukkig kondigt De Mol ook al een vervangende datum aan voor de mensen die kaartjes hadden gekocht. ‘17 juni! Hoorn, ik maak het goed en zonder amandeltjes ben ik nog een stuk leuker.’

De Mol toert momenteel door Nederland met zijn show Hier is de Mol. In de theatervoorstelling staat zijn leven centraal. De Mol vertelt onder meer over zijn familie, goede doelen en zijn tumultueuze levensstijl.