Johnny de Mol en Anouk van Schie.
Volledig scherm
Johnny de Mol en Anouk van Schie. © ANP Kippa

Johnny en Anouk brengen lockdown door met haar ex en zijn vriendin: ‘Dankbaar dat wij één grote familie zijn’

Johnny de Mol, zijn vrouw Anouk en hun kinderen hebben tijdens de intelligente lockdown de afgelopen zes weken samengewoond met Anouks ex en zijn vriendin. ,,Een quarantaine om nooit te vergeten.’’

Anouk de Mol-Van Schie, die anderhalf jaar geleden trouwde met Johnny de Mol, kreeg in 2013 dochter Kiki met haar toenmalige lief Co Rowold. De relatie tussen de voormalig KUS-zangeres en de saxofonist hield geen stand: na 2,5 jaar besloten ze uit elkaar te gaan. ,,Het was de moeilijkste beslissing ooit, want wat had dit voor gevolgen voor Kiek?”, schrijft Anouk op Instagram. Anouk werd vervolgens hoteldebotel verliefd op presentator Johnny de Mol, die zich ontpopte als fijne bonusvader voor Kiki. Kiki kreeg twee halfbroertjes: Johnny junior (2) en de vijf maanden oude Fender. 

Het contact van Anouk met haar ex bleef goed, zo blijkt uit een bericht dat ze gisteravond op social media zette. Het samengestelde gezin heeft met z’n allen, dus ook Kiki’s vader en zijn nieuwe vriendin, de afgelopen lockdownweken onder een dak gewoond. Speciaal voor dochter Kiki. ,,Wij zitten vandaag met z’n allen aan mijn allermooiste Moederdagontbijt. De kinderen, Co (vader van Kiki) en Naomi (bonusmama van Kiki), Johnny (mijn man en bonuspapa van Kiki) en ik. Zes weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken. Daarmee kwam ook een lang gekoesterde droom van Kiki uit! Het was een quarantaine om nooit te vergeten, heel dankbaar dat wij één grote familie zijn.”

Hoe ga je om met pubers in quarantaine? Bekijk deze video.