Johnny voelt zich beter dan ooit en de lastminute afvaltips van Sonja Bakker

ShowbytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Johnny de Mol gaat in 't Gooi rock 'n roll het weekend in, met zijn grote liefde Anouk, haar dochter Kiki én hun laatste aanwinst baby Johnny in zijn buurt.

Weekend!! Family!! Pure joy!! ❤️😎💪🏻👨‍👩‍👧‍👦 #mood #prettyawesome #betterthanever #rocknroll

Een foto die is geplaatst door null (@johnnydemolofficial) op

Volledig scherm
© ANP Kippa

Jan Versteegh ontpopt zich met zijn gekamde haar en strakke blouse voor een onbekend merk tot een hip fashion model.

Fashion 2018

Een foto die is geplaatst door null (@jan_versteegh) op

Eierkoekenkoningin Sonja Bakker herhaalt nog maar eens waarom vrouwen niet uitkijken naar hun jaarlijkse bikinimomenten. Met de tips van Son ben je binnen een paar weken bikkelen weer in shape, claimt de slanke blondine.

Presentatrice Leonie ter Braak schept tegen andere moeders graag op over haar zoontje Floris. Victoria Koblenko (met superstrak kapsel) hoort het voor de AD-videoserie De Roze Hel kalmpjes aan.

Realityster Amanda Balk geniet nog altijd na van haar droomhuwelijk op Mykonos. Reageren op de stroom aan lieve berichtjes is niet te doen, dus haar volgers moeten het doen met een algemeen dankwoordje.

Met zijn blonde haartjes strak in de gel mocht de kleine André (Andreas Martinus) Hazes vandaag weer terug naar school. Monique kan niet omschrijven hoe trots ze is op haar binkie.

Sterrenvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen chilt backstage in stijl met haar onmisbare poederkwast.

#backstage mood😎 📸@marynhaertel

Een foto die is geplaatst door null (@xellycvk) op

Geen gevaarlijke luipaarden, maar lieve giraffen en zebra's voor Sonja Silva in Burgers Zoo. Sonja mocht voor een fotoshoot heel dichtbij de beesten komen om ze te voeren.

Volledig scherm
© Brunopress

Het valt ook allemaal niet mee voor André Hazes. Net terug van een zonovergoten vakantie, moet hij - al heeft hij een jetlag - weer de studio in. Het ziet er naar uit dat we nog even moeten wachten op nieuwe muziek... 

Kut jet-lag!😂. Song al af boys? @marcelfisser @bram_koning @evanhoevelaak

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

Georgina Verbaan deelt een grappige tekening van haar dochter Odilia (7). Vooral hun neuzen lijken sprekend, vindt de actrice. 

Mijn dochter en ik. We hebben dezelfde neus.

Een foto die is geplaatst door null (@gverbaan) op

Nog maar kort geleden werd duidelijk dat Sanne Hans, ook bekend als Miss Montreal, weer single was, maar nu hint ze dat ze weer verliefd is. In een tropisch kiekje vanaf Bonaire krijgt ze een fijne kus van de langharige surfdude Lex Donse.

Een foto die is geplaatst door Miss Montreal (@missmontreal_) op

Dat Wendy van Dijk verslingerd is aan Disq-training, laat ze te pas en te onpas weten. Haar man, oud-RTL-programmadirecteur Erland Galjaard, doet gezellig mee. Trots laat hij zijn vorderingen zien in een filmpje met ontbloot bovenlijf...

Sterrenvisagist Leco van Zadelhoff bedankt zijn vriendinnengroep, onder wie zijn besties Caroline Tensen en Leontine Borasto, met wie hij deze week in Marrakesh zijn 50ste verjaardag vierde. Allen helemaal stylish in diepblauw gekleed.

Thanks sweety s for an amazing birthday!!!! #50ishetnieuwe40

Een foto die is geplaatst door null (@lecolook) op

Chantal Janzen bubbelt lekker verder in haar roze wolk. Haar oudste zoon James en jongste zoon Bobby werden vanochtend samen wakker. Hoewel, Bobby was wakker en vond dat zijn grote broer óók wakker moest worden, getuige het vuistje dat hij in de aanslag heeft.

How to wake up your big brother: Punch him in the face. And keep your left fist as a back up. ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@chantaljanzen.official) op

Dat Doutzen Kroes is gezegend met een prachtig lichaam, weten we. Maar dat van haar man Sunnery James mag er ook wezen. Het topmodel is maar wat trots dat haar lief zijn lijf zo strak houdt, ondanks zijn drukke schema als dj.

Heidi Klum (44) heeft voor het eerst een kiekje gepost met haar nieuwe vlam, Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (28). Ze had er geen woorden voor nodig, alleen een hartje.

❤️

Een foto die is geplaatst door null (@heidiklum) op

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (4%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (12%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
28705 stemmen