Volledig scherm
Jonah Hauer-King speelt prins Eric © BRUNO PRESS

Jonah Hauer-King speelt prins Eric in The Little Mermaid

Nadat Harry Styles bedankte voor de rol van prins Eric in de live-action remake van de Disney klassieker The Little Mermaid, moest de filmstudio naarstig op zoek naar een nieuwe kandidaat. En die is nu gevonden. Jonah Hauer-King kruipt in de rol van de prins die het hart van zeemeermin Ariel op hol doet slaan. Dit meldt Variety.

De Britse Hauer-King is nog een redelijk nieuw gezicht in Hollywood en kreeg bekendheid door wat rolletjes in televisieseries. Zijn meest aansprekende rol tot nu toe is die van Lucas in de film A Dog's Way Home.

Over zijn tegenspeelster Halle Bailey, die Ariel speelt, was veel ophef nadat bekend werd dat zij de geliefde zeemeermin gestalte mocht gaan geven. Fans waren boos dat een donkere actrice werd gekozen voor een witte zeemeermin met vuurrood haar. Hiermee zou volgens hen het specifieke uiterlijk van Ariel verloren gaan.

Melissa McCarthy speelt de gemene Ursula, Javier Bardem speelt koning Triton en de kreeft Sebastiaan wordt vertolkt door Daveed Diggs.

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.