Volledig scherm
© Qmusic

Jordi Warners van SLAM! naar Qmusic

Radio-dj Jordi Warners (23) stapt over van SLAM! naar Qmusic. Hij zal samen met dj Hila Noorzai een show in het weekend maken, zo maakte de radiozender vandaag bekend.

,,Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic. Hij is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het dna van Qmusic’’, laat Qmusic-programmadirecteur Dave Minneboo weten.

Jordi zegt zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. ,,Ik heb Qmusic altijd al een mooi en warm radiostation gevonden. Met de kansen die ik daar nu krijg heb ik heel veel zin om mijn creativiteit los te laten en samen met Hila een mooie show te maken op de zaterdag- en zondagavond!”

Jordi is vanaf juni elke zaterdag en zondag samen met Hila te horen van 18.00 tot 21.00 uur. Hila breidt haar activiteiten in video daarnaast verder uit binnen De Persgroep: zij gaat per 1 mei deel uitmaken van het presentatorenteam van de Ochtend Show to go.